1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 516 0378 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Csapatépítés

Miért érdemes csapatépítést szervezni?

 A technika világában élünk, így könnyen előfordulhat, hogy bár a napot emberek között töltjük, valójában magányosak vagyunk. Az irodai kollektíva, az iskolai csoport, vagy az egy kirendeltségen dolgozó kollégák a munka hevében gyakran elfelejtenek megismerkedni egymással. Ha zavart hangulatban telnek a közös ebédek, ha nem esik jól beülni valahová a többiekkel egy fárasztó nap után, vagy úgy érzed, nem hívhatod fel a kollégádat, amikor problémád van, itt az ideje a csapatépítésnek!

A közös tevékenységek során új oldalatokról ismerhetitek meg egymást. A szabadulós szobában csak együttműködve tudjátok megoldani a feladatokat. Ahhoz, hogy teljesítsétek a kihívást, mindenkinek szerepet kell vállalnia a munkában. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan emberekkel is együtt kell dolgoznod, akikkel egyébként alig beszélnétek egymással. A küzdelem elindítja a szervezet adrenalin-termelését, ez pedig segít a gátlások leküzdésében – így könnyebb a közös hangot megtalálni.

Miért épp kijutós játék legyen a csapatépítés témája?

A jó csapatépítés mindenkinek sikerélményt és önbizalmat ad. A közös tevékenység akkor éri el igazán a célját, ha a hétköznapokban megszokott erőviszonyok átalakulnak és mindenki azt a feladatot vállalja magára, amelyiket a legjobban el tud végezni.

 

A kiszabadulós játékok előnye, hogy a játékosok olyan szituációban találják magukat, amely mindannyiuk számára idegen. Egy új környezetben mindenki másképpen viselkedik, mint ahogyan azt a hétköznapokban megszokhattuk. A játékokhoz sem komoly fizikai erőre, sem mély műveltségre nincs szükség – nem árt viszont egy kis logika, türelem, koncentráló képesség, és gyors felfogókészség, vagyis csupa olyasmi, amivel mindenki rendelkezik.

A játékosoknak a környezetet alaposan feltérképezve, a legkülönfélébb logikai feladványok segítségével, zárak, lakatok, kulcsok, kódok megfejtésével kell kiszabadulniuk a rendelkezésre álló idő alatt. Csapatmunka nélkül szinte esélytelen a kijutás! Szoros együttműködés szükséges a játékosok között a siker eléréséhez, így a szórakozáson túl a kijutós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

A csapatépítés haszna a gyakorlatban

A csapatépítés nem csak az ismerkedésről szól. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy-egy jó hangulatú összejövetelnek a munkában, tanulásban, a mindennapokban is haszna van.

  • Javul a résztvevők közötti kommunikáció, jobban megértik egymást, gyorsul az információk átadása.
  • Egymás megismerésével könnyebb elosztani a feladatokat, megszervezni a közös munkát.
  • A résztvevők jobban bíznak egymásban, jobban ki tudják használni a csoportban rejlő erőforrásokat.
  • A résztvevők támogató környezetet teremthetnek egymás számára, ezáltal csökken a munkahelyi stressz.

Mekkora területen zajlik a játék?

Több cég foglalkozik kijutós játékok szervezésével, de a Trap Factory a legnagyobb.

9 különböző stílusú pályával az egyetlen, amely indusztriál rendezvénytermének, konferenciatermének és kiszolgáló helyiségeinek köszönhetően alkalmas nagy létszámú csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Lehetőség a szórakozásra, lehetőség a csapatépítésre, a kellemes környezet és a profi kiszolgálás komoly tárgyalásoknak, konferenciáknak, céges rendezvényeknek is teret biztosít.

Ha magánemberként érdeklődik a játék iránt:

A Foglalás menüpont alatt tájékozódhat a szabad időpontokról.

Céges rendezvények esetén:

Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a sales@trapfactory.hu emailcímen, ahol az igények pontos feltérképezését követően személyre szabott árajánlatot adunk!

Az élményfaktor nálunk garantáltan magas! A meglepetésekből, szellemi kihívásokból, rejtélyes részletekből sosincs hiány!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten
Kiszabadulós játék és csapatépítés