X
Új!

Ügyességi pályák

A kiszabadulás már rutinból megy?
És mi a helyzet az ügyességi képességekkel?
9-féle különböző ügyességi játék
várja az új pályarekord beállítását.
Tovább az Ügyességi pályákhoz

 
1211 Bp, Központi út 35-47. (Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok +36 70 516 0378 FOGLALJON ITT, MOST!
 

Mi az a kiszabadulós játék?

Hazánkban viszonylag rövid ideje kezdték meg hódító útjukat az ún. kiszabadulós játékok, de viharos gyorsasággal növekszik népszerűségük. A kijutós játékban egy 2-6 fős csapat vesz részt, amelynek 60 perc áll rendelkezésére ahhoz, hogy kijusson egy bezárt helyről (a játékhelyszín állhat több helyiségből is).

Aki már játszott ilyen jellegű „escape from the room” játékkal online, az könnyen hiheti, hogy tisztában van azzal mire számíthat. Azonban itt 3D-ben, a valóságban kell megállnia a helyét mindenkinek, és megoldani a legkülönfélébb feladványokat, illetve végrehajtani mindenféle izgalmas feladatot a rendelkezésre álló idő alatt – ráadásul a csapattársakkal együttműködve! Ha a csapattagok esetleg szólóban próbálnak boldogulni a csapatmunka helyett, akkor bizony vesztésre vannak ítélve…

Kijutós játék – Agytorna csapatmunkában

Kijutós játék szoba

A játékosoknak alaposan fel kell térképezniük a környezetet ahhoz, hogy ki tudjanak szabadulni: változatos logikai feladványok megfejtésével, lakatok, zárak, kulcsok és kódok segítségével juthatnak csak el a kivezető útig a rendelkezésre álló idő alatt. Csapatmunka nélkül a kijutás gyakorlatilag esélytelen! A sikerhez szoros együttműködés szükséges, így a szórakozás mellett a kijutós játék csapatépítésre is kiválóan alkalmas.

Mekkora területen zajlik a játék?

Több cég foglalkozik kijutós játékok szervezésével, de Magyarországon a Trap Factory a legnagyobb közel 400 m2-es pincerendszerével, melyben 6 különböző stílusú pálya került kialakításra.

A tágas játéktéren kívül konferenciateremmel és kiszolgáló helyiségekkel is rendelkezünk, aminek köszönhetően csapatépítő tréningek teljes körű lebonyolítását is zökkenőmentesen meg tudjuk oldani.

Szórakozás és csapatépítésre kellemes környezetben, professzionális kiszolgálás komoly üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak, céges rendezvényeknek is teret biztosítva.

Kiszabadulós játék mindenkinek

Magánszemélyeknek:

A Foglalás menüpont alatt lehet megtekinteni a szabad időpontokat.

Céges rendezvények esetén:

Munkatársunkkal a sales@trapfactory.hu e-mail címen veheti fel a kapcsolatot. Az igények pontos ismeretében személyre szabott árajánlatot adunk.

Garantáltan magas élményfaktor! Nálunk a meglepetésekből, szellemi kihívásokból, rejtélyes részletekből sosincs hiány!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten
Kiszabadulós játék és csapatépítés