1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 516 0378 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Mi az a kiszabadulós játék?

Hazánkban viszonylag rövid ideje kezdték meg hódító útjukat az ún. kiszabadulós játékok, de viharos gyorsasággal növekszik népszerűségük. A kijutós játékban egy 2-6 fős csapat vesz részt, amelynek 60 perc áll rendelkezésére ahhoz, hogy kijusson egy bezárt helyről (a játékhelyszín állhat több helyiségből is).

Aki már játszott ilyen jellegű „escape from the room” játékkal online, az könnyen hiheti, hogy tisztában van azzal, mire számíthat. Azonban itt 3D-ben, a valóságban kell megállnia a helyét mindenkinek, és megoldani a legkülönfélébb feladványokat, illetve végrehajtani mindenféle izgalmas feladatot a rendelkezésre álló idő alatt – ráadásul a csapattársakkal együttműködve! Ha a csapattagok esetleg szólóban próbálnak boldogulni a csapatmunka helyett, akkor bizony vesztésre vannak ítélve

Kijutós játék – Agytorna csapatmunkában

Kijutós játék szoba

A játékosoknak alaposan fel kell térképezniük a környezetet ahhoz, hogy ki tudjanak szabadulni: változatos logikai feladványok megfejtésével, lakatok, zárak, kulcsok és kódok segítségével juthatnak csak el a kivezető útig a rendelkezésre álló idő alatt. Csapatmunka nélkül a kijutás gyakorlatilag esélytelen! A sikerhez szoros együttműködés szükséges, így a szórakozás mellett a kijutós játék csapatépítésre is kiválóan alkalmas.

A kijutós játék egyik legnagyobb előnye, hogy a munka során mindenkinek megvan a saját feladata, így biztosan senki sem húzódhat el a sarokba, vagy maradhat ki a közös gondolkodásból. A pályák szokatlan környezetet és nem mindennapi kihívásokat rejtenek, így a kiszabadulós játék remek alkalmat teremt arra, hogy azokat az embereket, akikkel minden nap találkozunk, új oldalukról ismerjük meg.

Mekkora területen zajlik a játék?

Több cég foglalkozik kijutós játékok szervezésével, de Magyarországon a Trap Factory a legnagyobb közel 400 m2-es pincerendszerével, melyben 6 különböző stílusú pálya került kialakításra.

A tágas játéktéren kívül konferenciateremmel és kiszolgáló helyiségekkel is rendelkezünk, aminek köszönhetően csapatépítő tréningek teljes körű lebonyolítását is zökkenőmentesen meg tudjuk oldani.

Szórakozás és csapatépítésre kellemes környezetben, professzionális kiszolgálás komoly üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak, céges rendezvényeknek is teret biztosítva.

Gyakran ismételt kérdések a kiszabadulós játékról:

Gyerekek is játszhatnak?

Pályáink önállóan már 13 éves kortól kipróbálhatóak, szülői felügyelettel pedig a kijutós játéknak nincs alsó korhatára. A szabadulószobát nálunk nem félelmetes fény- és hanghatások, vagy a folyamatos stressz teszi izgalmassá. Nálunk önmagunk legyőzése adja az élményt, ez pedig korosztálytól függetlenül érdekes feladat.

Külföldieknek is elérhető a játék?

A szabadulós játékot nálunk angol nyelven is kipróbálhatjátok. Elhoznátok külföldi barátaitokat? Tegyétek bátran!

Lehet készülni a játékra?

A kijutós játékra nem igazán lehet felkészülni, hiszen ez a játék éppen a váratlan kihívásokról és az ismeretlen dolgok felfedezésének izgalmáról szól. Az ilyen típusú játék egyik nagy előnye, hogy nincs szükség hozzá különösebb műveltségre, nyelvtudásra, speciális ismeretekre. Éppen ezért gyerekektől a nyugdíjasokig bárki élvezni fogja a feladatokat.

Milyen ruhát érdemes felvenni?

A kijutós játék bármilyen ruhában játszható, hiszen a pályáinkon nincs csúszás-mászás, nem fröcskölünk le, nem kenünk össze senkit – azt viszont nem garantáljuk, hogy senki sem izzad meg az izgalomtól. Szerintünk a játék kényelmes, hétköznapi ruhában a legélvezetesebb. Érdemes olyat viselni, ami sem a saját, sem a társaink gondolatait nem zavarja össze ;).

Milyen a jó kiszabadulós játék?

Izgalmas, kihívásokkal teli, motiváló és hangulatos… Egy jól megtervezett kijutós játék után a csapat minden tagja kellemesen elfárad, és úgy érzi, sikerélménnyel és a csapatmunka örömével gazdagodott.

Egy jó kijutós játék még akkor is pozitív tapasztalatnak kell, hogy számítson, ha végül nem sikerül elhagyni a szobát. Hogyan lehet ezt elérni?

  • A játékosokat nem hozzuk kellemetlen, megszégyenítő helyzetbe. A játék során az számít, ki miben ügyes, és nem az, hogy mi nem sikerül.
  • A kijutós játék során mindenkinek kínálunk feladatot, úgy állítjuk össze a pályát, hogy mindig, mindenkinek részt kelljen venni a közös munkában.
  • Nem ijesztgetünk, de sejtelmes és hangulatos környezetet teremtünk, hogy mindenki igazán beleélhesse magát a játékba.

Kiszabadulós játék mindenkinek

Magánszemélyeknek:

A Foglalás menüpont alatt lehet megtekinteni a szabad időpontokat.

Céges rendezvények esetén:

Munkatársunkkal a sales@trapfactory.hu e-mail címen veheti fel a kapcsolatot. Az igények pontos ismeretében személyre szabott árajánlatot adunk.

Garantáltan magas élményfaktor! Nálunk a meglepetésekből, szellemi kihívásokból, rejtélyes részletekből sosincs hiány!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten
Kiszabadulós játék és csapatépítés