X
Új!

Ügyességi pályák

A kiszabadulás már rutinból megy?
És mi a helyzet az ügyességi képességekkel?
9-féle különböző ügyességi játék
várja az új pályarekord beállítását.
Tovább az Ügyességi pályákhoz

 
1211 Bp, Központi út 35-47. (Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok +36 70 516 0378 FOGLALJON ITT, MOST!
 

Mi is az a kiszabadulós játék?

Nemrég jelentek meg Magyarországon az ún. kiszabadulós játékok, melyek lényege, hogy 2-6 fős csapatoknak kell 60 percen belül kijutnia egy általában több helyiségből álló, bezárt helyről.

Kiszabadulós játék – Agytorna csapatmunkában

A játékosok a környezet alapos feltérképezésével, a rejtett játékelemek fellelésével kell a legkülönfélébb logikai feladványokat megoldaniuk ahhoz, hogy kiszabaduljanak a szobából a rendelkezésre álló idő alatt. Ehhez változatos elveken alapuló zárakat, lakatokat, kulcsokat, kódokat kell megfejteniük, méghozzá szoros együttműködéssel - csapatmunka nélkül ugyanis gyakorlatilag esélytelen a kijutás!
A kijutós játék lényege az, hogy a sikerhez a játékosok közötti feladatmegosztás, koordinált együttműködés szükséges, így a szórakozáson túl a kiszabadulós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

Mekkora területen zajlik a kijutós játék?

Több cég foglalkozik kiszabadulós játékok szervezésével, de a Trap Factory a legnagyobb.

A közel 400 m2-es pincerendszerben kialakított, 6 különböző stílusú pályával az egyetlen, amely konferenciatermének és kiszolgáló helyiségeinek köszönhetően alkalmas csapatépítő tréningek lebonyolítására.

Ha magánemberként érdeklődik a kijutós játék iránt:
A Foglalás menüpont alatt tájékozódhat a szabad időpontokról.

Céges rendezvények esetén:
Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a sales@trapfactory.hu emailcímen, ahol az igények pontos feltérképezését követően személyre szabott árajánlatot adunk!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten
Kiszabadulós játék és csapatépítés