1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Kiszabadulós játékok

Kiszabadulós játékNemrég jelentek meg Magyarországon az ún. kiszabadulós játékok, melyek lényege, hogy 2-6 fős csapatoknak kell 60 percen belül kijutnia egy általában több helyiségből álló, bezárt helyről.

Aki játszott már ilyen jellegű online játékokkal, az nagyjából tudja, mire számíthat. Illetve mégsem. Hiszen itt a valóságban, 3D-ben kell helyt állni, és a rendelkezésre álló idő alatt a legkülönfélébb feladványokat megoldani, izgalmas feladatokat végrehajtani, méghozzá a csapattársakkal közösen! Ha a csapat tagjai külön-külön próbálnak boldogulni, és nem hajlandók a csapatmunkára, akkor vesztésre vannak ítélve…

Kijutós játék: agytorna és csapatmunka tökéletes ötvözete

A játékosoknak egymással szorosan együttműködve, a környezet alapos feltérképezésével és változatos logikai feladványok segítségével kell kiszabadulniuk a tematikus szobákból – mindezt a megadott idő kínos sürgetésében. A felfokozott hangulat garantált!

A csapatépítés gyakorlati haszna

A szabadulós szobában az együttműködés az egyetlen megoldáshoz vezető út, így a kihívásban minden egyes tagnak részt kell vennie. Amint az adrenalin az egekbe tör, a tagok levetik álarcaikat, és gátlásaiknak is búcsút mondanak. Ilyen környezetben sokkal könnyebb a közös hangot megtalálni. A csapatépítés haszna tehát nem csak a szórakozás örömében testesül meg, hanem hosszú távon a mindennapokra is pozitív hatást gyakorol. Pontosan hogyan?

  • Javul a csoport kommunikációja: gyorsabb, gördülékenyebb információátadás válik lehetővé.
  • A képességek megismerése hatékonyabb feladatleosztással és munkaszervezéssel jár.
  • Nő a bizalom, így lehetőség nyílik egy támogatóbb környezet kialakítására, ami összességében csökkenti a munkahelyi stresszt.

A kiszabadulós játékok csoportdinamikai háttere

A kijutós játékban a megszokott, hétköznapi erőviszonyok megváltoznak, hiszen a csapat tagjai azt a feladatot fogják magukra vállalni, amihez a legtöbb kedvet éreznek. A kiszabadulós játékok közben a játékosok mindegyike ismeretlen szituációban találja magát, így a munkatársak teljesen új oldalukról ismerhetik meg egymást. Itt sem a fizikai erő, sem a mély lexikális tudás nem számít, csakis a józan paraszti ész, a logika és a koncentrált lélekjelenlét.

Mekkora területen zajlik a játék?

400 m2-es pincerendszerünk a Trap Factory-t Magyarország legnagyobb kiterjedésű kiszabadulós játék helyszínévé teszik. Konferenciaterméknek köszönhetően kiválóan alkalmas egész napos céges rendezvények kiszervezésére is. A szórakozás és a csapatépítés nálunk nem válik külön!

Ha Ön privát érdeklődő:

A Foglalás menüpont alatt tájékozódhat az aktuálisan foglalható időpontokról.

Ha Ön egy cég képviselője:

Az igények bemutatásával személyre szabott ajánlatot kérhet a sales@trapfactory.hu címen.
Az élményfaktor nálunk garantáltan magas! A meglepetésekből, szellemi kihívásokból, rejtélyes részletekből sosincs hiány!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten Kiszabadulós játék és csapatépítés