1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760
MENÜPONTOK
Tel.: 30/399 5605

Vállaljuk esküvők szervezését, teljes körű lebonyolítását.

Indusztriál rendezvénytermünk és egész létesítményünk olyan hangulatot biztosítanak leendő esküvője helyszíneként, melyhez foghatót sehol máshol nem talál.

Különleges hordó lámpatesteink, kézzel festett téglás falfelületeink vagy éppen a 153 Edison stílusú izzó mind-mind olyan elemek, melyek garanciák az egyediségre.

Eksüvő
Eksüvő
 

Ha szeretne kitünni a tömegből és nem a szokványos, barátok által megosztott esküvői képekhez hasonlókat látna viszont az Ön legszebb napjáról, akkor ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő céget.

Eksüvő
Eksüvő
Eksüvő
 

Hangulat, ami magával ragad

Ha olyan esküvőre vágyik, ahol nem kell a vendégeknek feszengeni, ahol a barátságos közeg és a meghitt elegancia kéz a kézben jár, akkor foglalja le már most jövő évi időpontját!

Az indusztriál környezet durvaságát tökéletesen finomítják a textilek és a csodás dekoráció, léleksimogató végeredményt biztosítva boldog párjainknak.

Eksüvő
Eksüvő
Eksüvő
 
Eksüvő
Eksüvő
 
 
Eksüvő

Egy barátságos helyszín kiváló extrákkal

A Csepel Művek területe gyakori helyszíne esküvői fotózásoknak.

Ezen adottságon felül rendezvényhelyszínünk egyben az ország legnagyobb szabadulós játékparkja is, így nálunk megoldott, ami a legtöbb esküvő alkalmával problémát jelent: a vendégsereg lekötése, mialatt az ifjú párt fotózzák.

Változatos élményparkunkban garantáltan jól szórakoznak majd a vendégek, így kiváló hangulatban vághatnak neki az este további részének.

 
Eksüvő
Eksüvő
 
Eksüvő
Eksüvő
Eksüvő
 

Kérem engedje meg, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot és elküldhessük részletes bemutatkozó anyagunkat, melyet e-mailben igényelhet!
Vagy ha szeretne többet megtudni hívja a 30/399 5605 telefonszámot!

Eksüvő
Eksüvő
 
 
Egyeztessen velünk

Ajánlatkérés

Kérdése van? Felekeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklődes

« vissza