1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+3670 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Szabadulószoba világbajnokság Budapesten

Egy igazi különlegesség érkezik hazánkba jövő év márciusában: a Mission: Unlock Enock escape room bajnokság, ami összeköti a világ gamereit a szabadulószobákért rajongó közönséggel! A szabaduló-szoba világbajnokságra való felkészülés bár már javában tart, már selejtezőket is tartottak, de még mindig van esély, hogy a döntőbe valaki bekerüljön. Hogy mi is ez a világbajnokság, s hogyan lehet még kvalifikálni magunkat, azt a továbbiakban elárulom neked! Hogyan jött létre ez a szabaduló-szoba világbajnokásg?

A Mission: Unlock Enoch egyszemélyes online játékként indult, s 2017-ben egy világbajnokságként ér véget; a szabadulós játék alapötletét a MindGamer című film is ihlette, ami szintén a következő évben fog a mozikba kerülni. A film mögött a Red Bull áll, bármilyen furcsán is hangzik. Ha kicsit figyelmesen olvasgatunk, akkor megtudhatjuk, hogy a Forma-1 –en kívül bizony a foci sem áll tőlük távol, s a közelmúltban  egy Terra Mater Film cég is a portfóliójukba került, amelynek várva várt filmjét (MindGamers) sok kijutós játék rajongó vár már. 

A mozi előzetese már meg van, az alapötlet az online játékhoz köthető: néhány fiatal megalkot egy olyan szerkezetet, amellyel képes az emberi elme mélyére hatolni. Olyannyira, hogy akár a test feletti irányítást is át tudja venni.  Izgalmas alapsztori, benne egy baljós sejtéssel, hogy ez nem kis veszélyeket hordoz magában... 

Tehát van egy online-játék, egy közelgő film, s úgy jön a képbe Budapest, hogy a szabadulós játékok Mekkájának számít a nagyvilágban. Az egyik legrégebbi és legszinvonalasabb minden túlzás nélkül a Trap Factory. Reméljük sok régi és új játékosunk fogja megmérettetni magát a szabadulószoba világbajnokságon. 

Lehetsz király! 

Ha van elég kurázsi benned, s jónak érzed magadata a logikai feladatok megoldásában (pl. A Trap Factory kijutós szobáin már kellően megedződtél), s szeretnéd bebizonyítani, hogy képességeid a legjobb fejtörő játékosokéval is meg tud küzdeni, indulj az online selejtezőn! Mivel a selejtezők sajnos már lezajlottak, ahol négyfős nemzeti csapatok kvalifikálhatták magukat, már csak nemzetközi szabadkártyával juthatsz a döntőbe! De bejuthatsz! 

Gyere a Trap Factoryba, ahol 3 új pálya is segít a játékra történő ráhangolódásra, a tökéletes felkészüléshez! Ha már jártál itt, azért, ha még nem, akkor meg azért. A logikai fejtörők, furmányos feladatok kellő képpen fel fognak vértezni egy kis rutinnal, önbizalommal. Nálunk is igaz, ahhoz, hogy ki tudjatok jutni a szabadulószobákból, össze kell dolgozni a játékosoknak, nemcsak az egyéni teljesítmény számít (ezért is szeretik a HR-esek is idehozni dolgos munkásaikat). Az adrenalinfröccs, a játék izgalma garantált. A Trap Factory élményeket gyárt, s ezt te is megtapasztalhatod.  

De térjünk vissza a világbajnokságra és a nemzetközi szabadkártyára! Ha a Trap Factory élményein túl még többet akarsz, s megcélzod azt, hogy te legyél a világbajnok (a király), akkor irány a játék, ahol a globális pontverseny alapján még lehetsz bejutó, mivel a világ 4 legjobb játékosa is  "szabadkártyás" helyet kap a márciusi szabadulószoba-világbajnokságra! (http://www.redbullmindgamers.com/mission/game). Sok sikert minden játékosnak, kijutós játék kedvelőnek! 

« vissza