1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+3670 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Foglalás

9 választható játék, 9 különböző stílus, 9 felejthetetlen élmény. A maximális nehézségi szint 10. Kiszabadulós játékok ára: pályától függetlenül, max. 6 fős létszámig 10.000 Ft/óra.

6 fő feletti létszám esetén 1.500 Ft/fő fizetendő, a normál 10.000 Ft-os áron felül. 7 fő esetén 11.500 Ft, 8 fő esetén 13.000 Ft. A létszám maximuma 8 fő, ennél több embert sajnos nem áll módunkban egyidejűleg beengedni egy szobába.

 

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szándékos, a moderátori jelzést mellőző rongálás esetén a személyzet 5.000 Ft-os díjat kér el a csapatoktól. Köszönjük az együttműködést!

 

14 éven aluli csapatok esetén felnőtt kíséret kötelező.

A hadművelet

Nehézség:

Amerikai katonák szállták meg a Sherbakov tábornok által irányított orosz támaszpontot. A tábornokot ugyan foglyul ejtették, de sikerült megszöknie - 60 perce maradt, hogy megvalósítsa sehélyhívását egy öreg rádió segítségével, mielőtt újra foglyul ejtik.


részletek »

Bottal üthetjük a nyomát!

Nehézség:

Chestfield városának csendjét Lady Louolou gyilkosságának híre töri meg. Az ismert nyomozót, Miss Marple-t kérik fel a rejtély részleteinek felderítésére.


részletek »

Rejtélyek háza

Nehézség:

Semmi sem az, aminek látszik. Vajon átlátunk a megtévesztés hálóján?


részletek »

A szökés

Nehézség:

Végre egy börtön, ahonnan 60 perc alatt esélyünk van kiszabadulni.


részletek »

Az őrület határán

Nehézség:

Az őrült professzor váratlan hirtelenséggel húnyt el, a halálát megelőző években egy találmányán dolgozott. Kedvenc feladatin keresztül vezet az út a hagyatékához.


részletek »

A fekete lista

Nehézség:

Don Vittorio keze bárhova elér, még a rendörfőnök is a zsebében van. Szerezd meg a téglákról szóló listát, mielőtt túl késő.


részletek »

Száguldás a végtelenbe

Nehézség:

Amerika legelegánsabb vonatát eltérítették, őrült sebességgel száguld a vesztébe. 60 perc áll rendelkezésünkre, mielőtt a katasztrófa bekövetkezik.


részletek »

Egy túl csendes város

Nehézség:

Mr Poirot látogatást tesz Whitfield városkában élő rokonainál. A helyiek egy különleges gyilkossági ügy megoldásában kérik a segítségét.


részletek »