1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Trapfactory játékpark: rendezvényhelyszín újragondolva

Legénybúcsút tervezel a srácokkal, esetleg csapatépítőre vinnéd a kollégákat, de a lasertagen meg a bowlingon már régen túlestetek? Az osztálykirándulásokon általában halálra unják magukat a tanítványaid? Vagy egyszerűen csak egy ütős rendezvényhelyszínt keresel?

A Trapfactory pontosan azt nyújtja, amit a hagyományos rendezvényhelyszínek álmukban sem képesek megvalósítani: valódi, a testet és a szellemet egyaránt felrázó izgalmakat. Olyan csoportosan szabadulós, valamint ügyességi játékoknak adunk helyet, melyek közös problémamegoldásra, és szurkolásra csábítanak, észrevétlenül közösségi szellemet alakítva ki ezzel a tagok közt.

A Trap Factory által kínált csapatépítő programok lelke a szabadulós és ügyességi játékokból álló játékparkunk. Összesen 6 telepített kijutós játékkal, 6 mobil szabaduló szobával és 9-féle ügyességi játékkal rendelkezünk, a Csepel Művek területén kialakított, egyedi rendezvényhelyszínen.

Classic kiszabadulós játék Börtön szimuláció Katonai kiszabadulós játék Rendezvényhelyszín, ahol még jól is érzed magad Pince, mint rendezvényhelyszín

Ez tetszik, hányan mehetünk?

Rengetegen! A rendezvényhelyszín akár 160 fő egyidejű befogadására is alkalmas, valamennyi játéktípus (szabadulószobák, ügyességi játékok, mobil kijutós játékok és kincskeresős játék) egyidejű felhasználása esetén. További, külsős programok igénybe vételével 160 főnél is nagyobb létszámú rendezvény megvalósítása is kivitelezhetővé válik.

Csapatépítő játék Cégénél is lehet a rendezvényhelyszín Mobil játékok külső helyszínre Rendezvényhelyszín cégénél Ügyességi játékok

Csepelen kívül is elérhető a rendezvényhelyszín?

Igen! Ha családi napot, fesztivált, vagy más, szabadtéri eseményt gazdagítana a játékpark adta lehetőségekkel, mobil szobáinkkal és ügyességi játékainkkal kitelepüléseket is vállalunk – az ország bármely területére. Mobil rendezvényhelyszínként már számos fesztiválon, családi napon, szabadtéri rendezvényen megfordultunk, vendégeink hatalmas örömére.

Tudta?

A kiszabadulós, vagy az ügyességi játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy megerősítsék az osztályközösség, baráti társaság vagy épp munkahelyi csapat tagjai közötti kapcsolatot. Ennek az az oka, hogy a közös célért való küzdelem, illetve az izgalmak és a szurkolás közös átélése az egyik legintenzívebb erő, ami köteléket alakíthat ki a csoportok tagjai közt. Mi újragondoltunk a rendezvényhelyszínek és kiszabadulós játékok fogalmát, hogy valódi élményekkel tudjuk vendégeinket gazdagítani!

Rendezvényhelyszínre kitelepülés Classic játék csapatoknak Rendezvényhelyszín kisebb csapatoknak Csapatépítő ügyességi játék Ügyességi játékok

Meggyőztetek! Hogyan tudom a rendezvényhelyszínt igénybe venni?

Foglald le online a kiválasztott szobát vagy játéktípust! Dinamikusan frissülő naptárunkban láthatod, melyek az aktuálisan rendelkezésre álló, szabad időpontok.

Jó szórakozást kívánunk!