1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Gyárlátogatás a játékbirodalomban

Gyárlátogatás a játékbirodalomban

„Csak szórakoztatni akartam…” – Ez volt Agatha Christie válasza arra a kérdésre, hogy miért írta a regényeit. Talán nincs is olyan ember, aki ne szeretné a krimiket.

Estéről-estére már több száz könyvet olvastunk el vagy filmeket néztünk a tévében és a mozikban. Mégis mindig megunhatatlan és izgalmas, mert újabb csavaros és fordulatos történetekben derül ki a tettes személye. A krimi, a bűn egyidős az emberiséggel, gondoljunk csak Káin és Ábel esetére. Ki ne szeretett volna a kedvenc okos, kétbalkezes vagy különc nyomozójának, detektívjének a bőrébe, ballonkabátjába, figurájába bújni? Miss Marple, Sherlock Holmes, Colombo, Poirot, Maigret, Marlowe, Derrick, Gógyi felügyelő, Geronimo Stilton, Morse és még sorolhatnánk szimpatikus hőseinket gyermekkortól a felnőttig.

Budapesti egyedi rendezvényhelyszínünk kreativitást, összetartást fejlesztő céges csapatépítő tréningeket, közös baráti vagy családi programokat kínál. Programjaink közül az interaktív nyomozásos jellegű produkcióink kimondottan csapatépítésre kifejlesztett játékok, melyben a résztvevők aktív szerepeket játszanak. A szabadulós játékoknál alapvetően szükség van egy jól együttműködő teamre, akik felosztják egymás közt a megoldandó problémákat. A Trap Factory-ben is intellektuális gondolkodásra késztető történetek, titok, rejtély vagy épp gyilkosság van a középpontban, és ennek megismerésére, lelepleződésére helyeződik a hangsúly. A feszültség garantált, a történeteket magukkal ragadják a játékosokat. Csak játékról van szó, de mindig van egy cél, amit el kell érni, kideríteni, ellopni, segíteni vagy megszöktetni.

Egy zárt térben, nagyon jól felépített, számos fordulattal „felturbózott” sztorikban sokszor az utolsó pillanatig megoldatlan a rejtély, hogy aztán a végére minden világossá válhasson. Szorult helyzetben, bajban derül ki, hogy ki vagy mi jelenthet igazi segítséget, kire számítanunk. Önmagunk, családtagjaink, a kollégák és barátok számára is meglepetés lehet egymás megismerése és az eddig rejtve maradt képességek felfedezése ezekben a szituációkban. A csapatépítő programok során az együttgondolkodás, egymás segítése viszi előre a csapatot, hogy lépésről-lépésre haladva lebbentse fel a fátylat az eredményes, végső megoldáshoz. Ezalatt komoly versenyfutás zajlik az idővel. Az üzleti életben is az időben meghozott jó döntésekkel lehet igazán sikeresnek lenni. A jutalom, a helyes megfejtés öröme, a közös siker és persze az elnyert szabadság lesz.

Az önfeledt szórakozáshoz minden igényt kielégítő – hat izgalmas pályával, ügyességi játékokkal és konferenciateremmel – rendezvényhelyszínünk ad tökéletes hátteret.

« vissza