1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Kiszabadulós játék mindenkinek!

Kiszabadulós játék mindenkinek!

A kiszabadulós játékok mára teret hódítottak hazánkban is, valódi kalandokat, izgalmas élményeket kínálnak csapatépítés gyanánt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Disznóvágás, mint családi összeröffenés, szüreti munka a szőlőben, sörbe-virslibe fulladó május elsejei felvonulások a kollégákkal? Egyrészt ezekre manapság egyre kevesebb a lehetőség, másrészt az utóbbira igény sincs, lejárt lemezek mind.

Mi a szitu a Trap Factoryban? Néhány kattintás után kiderül, milyen csapdákat és rejtvényeket, kreativitást fejlesztő céges csapatépítő tréningeket, és közös baráti vagy családi programok kínál ez az egyedi rendezvényhelyszín. Unalmas szómágia helyett fél tucat izgalmas szabadulópálya vár a gyárban! Csapatépítésre fel!

 

 

A pléjsztésönön felnövő generáció izgalmasabb kalandokra vágyik, hogy egy kis időre – a szülők megkönnyebbülésére –, elfelejthessék a tabletek és az okostelefonok nyomkodását. A plázákban való időtlen-idétlen bóklászás helyett valódi, kézzelfogható alternatívákat, sikerélményeket kell nyújtani a számukra. Mi tudjuk, hogy a közös játék öröme, a pozitív együttgondolkozás erősíti az önbizalmat és a családi kötődéseket. Az élményekkel teli családi nap megújíthatja a berozsdásodott kapcsolatokat. A kiszabadulós pályák, az ügyességi játékok és a folyamatos versenyfutás az idővel egészségesen növeli az adrenalint a műanyag löttyök és bombák helyett. Nem zseninek kell lenni, csupán leleményesség, találékonyság és egy csipet szerencse szükséges az örömteli és sikeres megoldáshoz. A srácok itt lerendezhetik a haverokkal a vitás meccseket! A kettes matekos is lehet szabaduló művész! Ha nincs összefogás, akkor nincs menekvés, mindnyájan egy hajóban eveztek!

 

 

Egy magára valamit is adó, eredményorientált szervezet ma már nem a céges ebédlőben tartja a brainstormingokat. A hétköznapi darálóban kilúgozott agyaknak friss inspirációkra, feltöltődésre van szükségük, akkor lehet velük szemben komoly elvárásokat támasztani. A magyar ipar egykori fellegvárában kialakított Trap Factoryban az indusztriális hangulatot modern design elemek színesítik, már a látvány is felspannolja az ideérkezőket. A színvonalas rendezvényhelyszín számos plussz lehetőségeket kínál együttműködési és kommunikációs tréningek megtartására, amelyhez minden technikai felszereltség adott. Az összetartást segítő, pozitív energiákat felszabadító, jól megszervezett csapatépítő tréning csodákat tehet az adott kollektívával. Mindannyian egy hiteles történet részesei lehetnek, beleélhetik magukat egy gyilkosságba, megoldhatatlannak tűnő feladatok tornyosulnak a társaság előtt és reménytelennek tűnik a szökés a börtönből. Most tegye fel a kezét, aki nem szereti a kalandot és az izgalmat és ki akar szállni a buliból! A szabadulós játékoknál alapvetően szükség van egy jól együttműködő csapatra, akik felosztják egymás közt a megoldandó problémákat. Komoly fejtörést okozhatnak a logikai fejtörők, zárak, feladványok, ördöglakatok és ügyességi feladatok, miközben lépésről-lépésre közelebb juthatunk önmagunk és mások megismeréséhez, az önfeledt szórakozás végéhez. Aki egyszer kipróbálta a csapatépítés újabb dimenzióit a szabadulópályákon, az még több kihívásra vágyik, mert rá lehet kattanni. A pálya nyitva áll, ez mindenkinek tutira be fog jönni!

 

 

« vissza