1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Konferenciaterem és catering helyiség: tökéletes rendezvényhelyszín cégek és vállalatok részére

Rendhagyó rendezvényhelyszínt keres workshop, nemzetközi meeting vagy céges bemutató számára, de elszabadulna a belváros megszokott környezetétől?

Kíváncsi a csepeli indusztriál stílusra – elegáns köntösbe bújtatva?

Modern enteriőrrel rendelkező konferenciatermünk befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 60 fő. Olyan színvonalas rendezvényhelyszínről van szó, mely minden megrendelői igényt kielégít: klimatizált, projektorral felszerelt, WiFi-vel ellátott. Igény szerint változatos és ízletes cateringről is gondoskodunk.

Igazán különleges atmoszféra a céges eseményért, ami nyomot hagy

Ötvözné a „komoly” szakmai előadást és a könnyed, csapatépítő programot? Természetesen erre is lehetőséget adunk: a kiválasztott csapatépítő vagy ügyességi játékot is rendelkezésére bocsátjuk az adott napon, így a Trapfactory izgalmas hangulatú rendezvényhelyszínén egy igazán tartalmas, hasznos és mozgalmas napot állíthat össze a kollégák számára.

Referenciáink

Megalapítása óta már több mint 100 cég döntött a Trapfactory által biztosított rendezvényhelyszín mellett! A lista nívós összetételéről, a teljesség igénye nélkül itt bizonyosodhat meg.

Rendezvényhelyszín 60 főig Projectoros rendezvényhelyszín Budapesten

60 főnél nagyobb befogadóképességű rendezvényhelyszínt keres?

Ez esetben emeleti, 230 nm-es nagytermünk tudja igényeit kiszolgálni, melyben ültetett fogadásra is lehetőség nyílik. További információért kérjük, látogasson el nagytermünket bemutató oldalunkra.

Meggyőztük?

Kérjen ajánlatot

Jó szórakozást kívánunk!