1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Mobil kijutós játékok

Teljesen új és egyedi szolgáltatással, mobil szabaduló szobákkal elégítjük ki megrendelőink igényeit, az ország bármely területén. Legyen szó családi napról, egy vidéki szállodában megrendezett csapatépítő programról, egy vállalatnál házon belül megtartott konferencia színesítéséről, vagy egy komplex csapatépítő kiegészítő programjáról, mobil szobáink bármely szituációban tökéletesen teljesítenek.

 

Mindegyik mobil szabaduló szobánk egy sátorban kerül telepítésre, így megadva valóban a telepített kijutós játékok adta élményt. A sátrak egyedi oldalfalakat kapnak, melyeknek természetesen aktív szerep jut a kiszabadulásban. A játékok üzembe állításához mindössze 220V-ra van szükség.

 

A következő 6-féle témával rendelkezünk:

  • Indiana Jones
  • Bankrablás
  • Játékok játéka
  • XXI. század
  • Hídépítés
  • Multis szoba

 

A játékidő a csapatépítő program létszámának függvényében, a megrendelői igényeknek maximálisan eleget téve, 20-45 perc között változtatható. Kis létszámú rendezvény esetén van idő a hosszabb játékokra is, több száz vagy ezer fős rendezvények esetén azonban az a cél, hogy minél többen kipróbálhassák a különleges élményt, ezért rövid játékidőhöz igazítjuk a szobák menetét.

 

Igény esetén, felár ellenében a szobák meghatározott elemei testre szabhatók, a megrendelő arculatához illeszthetők.

Ajánlatkérés: sales@trapfactory.hu     +3620 985 8118 bolsos de imitacion