1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+3670 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

ÁSZF

Szerencsekerék

A Szerencsekerék a Panoráma 12 Kft. által üzemeltetett Trap Factory szolgáltatása, melyet kizárólag a szabadulószobákba érkező magánvendégek vehetnek igénybe, az alábbiakban részletezettek szerint. Kérjük, senki ne pörgesse meg a kereket a személyzet jelenléte és jóváhagyása nélkül!

 

Kiknek szól?

A Trap Factory Szerencsekerék szolgáltatását a készpénzzel vagy bankkártyával fizető magánvendégeink, valamint a törzsvásárlói kártyával rendelkezők is igénybe vehetik. A kerék megpörgetésére nem jogosultak azok, akik bármilyen kedvezményre feljogosító kuponnal érkeznek.

 

Hogyan működik?

Az időpontra érkező csapatokból egy személynek (minden csapat egy-egy tagjának) van lehetősége megpörgetni a kereket, a játék befejezését követően, a személyzet felügyelete mellett. A pörgetés előfeltétele, hogy valamennyi csapattagnak (aki használja az alkalmazások valamelyikét) posztolnia kell egy képet Instagramon vagy Facebookon a Szerencsekerékkel a háttérben, #trapfactory szöveggel. A pörgetést megelőzően a személyzet az ingyenes szabadulószoba piktogramhoz állítja a kereket, majd sikeres és érvényes forgatásnak csak az minősül, amikor a kerék legalább egyszer körbe fordult. Amennyiben a forgatás érvénytelen volt, úgy a vendégnek újra kell pörgetnie.

A kipörgetett kedvezmények csak és kizárólag voucher vásárlására vonatkozóan válthatók be, a már lejátszott szabadulós játék kifizetését nem befolyásolja.

 

Sok sikert kívánunk! :)

 

Köszönettel

Trap Factory Team