1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 516 0378 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Pénzdíjazású Beat Saber bajnokság minden vasárnap!

Vadonatúj bajnokságot indít a Trap Factory, Magyarországon elsőként pénzdíjakkal várja a kihívást kedvelőket. Gyere és mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb VR-harcos! :)

A verseny szabályzata

Március 31-től minden héten vasárnap, 10:00-18:00 között kerül megrendezésre a pénzdíjazású VR-bajnokság. Minden vasárnap egy-egy pályáján, egyenlő feltételek mellett játszik minden versenyző, Expert fokozaton. Természetesen minden vasárnap másik Beat Saber pálya lesz a fókuszban, így megtartva a változatosságot. A nevezési díj 4.000 Ft fejenként, melyért 15 percen keresztül lehet az adott pályán próbálkozni a legjobb eredmény elérésével. Az adott személy legjobb eredménye kerül feljegyzésre a nap végén, 18:00 után alakul ki a végeredmény, melyet még aznap megjelentetünk a weboldalunkon is. Az első 8 hely fizet, a fődíj 40.000 Ft, de a 8. helyezett is megkapja a nevezési díj összegét. A győztesek kifizetése a versenyt követő héten történik meg.

 

Személyenként van lehetőség több nevezésre is, vagyis ha valaki például 15 helyett 30 percet szeretne játszani, akkor ezt dupla nevezési díj ellenében megteheti - a szabad időpontok függvényében.

Nevezés

Amennyiben biztos helyet szeretnél magadnak a versenyen, mindenképpen jelezd felénk részvételi szándékod! A levél tárgya "VR-bajnokság" legyen, kérünk, hogy a levél következő adatokat tartalmazza:

1. Név

2. Telefonszám

3. Melyik nap szeretnél jönni (dátum)

4. Preferált időpont a versenynapon belül

Íme egy minta, milyen formában várjuk a Te jelentkezésed is:

"Minta Péter

06/30 123 4567

Március 31.

Valamikor 11 óra körül szeretnék játszani."

Jelentkezésed erre az e-mailcímre küldd, a "VR-bajnokság" tárggyal: sales@trapfactory.hu

Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy pontosítsuk, mikorra érkezz a helyszínre!

Érkezés

A bajnokság minden vasárnap, 10:00-18:00 között kerül megrendezésre. Minden résztvevőtől 15 perccel korábbi érkezést kérünk a kezdési időponthoz képest, hogy biztosan ne legyen fennakadás. Tehát amennyiben például 13:40-től fogsz játszani, 13:25-re várunk már szeretettel a helyszínen. Párhuzamosan, egyszerre 6 VR-szetten megy a játék, egy-egy versenynap alatt sok ember tud nevezni, ezért fontos a pontos és korábbi érkezés.

Fizetés

Fizetni a helyszínen fogsz tudni, érkezéskor. A recepciónál vár majd a Trap Factory személyzete, ott a nyeremény kifizetéséhez szükséges adatokat és felelősségvállalási nyilatkozatot alá kell írni, ezzel megtörténik a hivatalos nevezés a versenyre. A nyeremények kifizetése a versenyt követő héten, a helyszínen rögzített számlaszámokra történik meg. A Trap Factory vállalja a nyereményhez kötődő költségeket is, így a nyeremény gyakorlatilag nettó pénznyeremény lesz a győzteseknek.

Eredmények összesítése

Valamennyi játékos saját legjobb eredménye kerül rögzítésre a Trap Factory személyzete által. A végleges sorrend, valamint a 8 fizetős hely pontos összetétele 18:00 után, a verseny lezárását követően kerül felállításra és kihirdetésre. A telefonszámod megadása amiatt szükséges, hogy ne kelljen végigvárnod a 18:00 elérkeztét, a nyerteseket még aznap értesítjük.

Az eredmények összesítését a Trap Factory személyzete végzi el, óvásnak, reklamációnak nincs helye.

 

Nyeremények

A legjobb elért eredmények alapján, mindig az adott versenynapon, 18:00 után alakul ki a végleges sorrend, mely alapján az első 8 személyt díjazzuk a következő formában:

I. helyezés 40.000 Ft

II. helyezés 24.000 Ft

III. helyezés 15 000 Ft

IV. helyezés 8.000 Ft

V. helyezés 7.000 Ft

VI. helyezés 6.000 Ft

VII. helyezés 5.000 Ft

VIII. helyezés Nevezés egy tetszőleges időpontban felhasználható bajnokságra

 

A verseny és a sorrend minden versenyt követően újraindul, minden vasárnap az imént részletezett díjak kerülnek kiosztásra.

 

Adatkezelés

Adataidat csak és kizárólag amiatt kell megadnod nekünk, hogy a nyeremények után fizetendő 15% SZJA-t és 19,5% Szochot is ki tudjuk fizetni a nyertesek után, így valóban nettó nyereményekről beszélhessünk. Az adatokat csak és kizárólag a bevalláshoz lesznek felhasználva.

Érvényes jelentkezés leadásához az alábbi adatok megadása kötelező:

- név

- lakcím

- telefonszám

- adóazonosító jel

- bankszámlaszám

Ezeket az információkat elegendő majd a helyszínen kitöltened, de legyél felkészült, hogy minden információ a rendelkezésedre álljon. :)