1211 Bp, Központi út 35-47.
(Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok
+36 70 237 6760 FOGLALJON ITT, MOST!
MENÜPONTOK
 

Rendezvényhelyszín és élményközpont

A Trap Factory Budapest XXI. kerületében, a Csepel Művek sejtelmes környezetében, egy vörös téglás gyárépületben található. Indusztriál stílusú rendezvényteremmel, modern konferenciateremmel, 9 szabadulószobával, egyedülálló virtuális valóság és ügyességi játékparkkal  várunk minden céget, korosztálytól és cégprofiltól függetlenül.

 

 

Rendezvényhelyszín, páratlan látványvilággal

A klimatizált rendezvényhelyszín profi vetítés- és hangtechnikával konferenciák, csapatépítő programok, workshopok, termékbemutatók, sajtótájékoztatók és egyéb céges rendezvények, bulik számára is tökéletes választás. Az épületben igény esetén külön szekciótermek is kialakíthatók. Több száz rendezvény tapasztalatával teljes körű rendezvényszervezést biztosítunk – programterv, catering, technikai felszerelés.

 

 

Egy különleges hangulatú élményközpont

1.500 nm-es alapterületen, az ország legnagyobb szabadulós játékparkjaként, páratlan színvonalú kiszolgálással biztosítunk helyszínt a legkülönfélébb rendezvényeknek. Azon ügyfeleink részére, akik más helyszínen tartanák csapatépítő vagy egyéb programjukat, 6 különböző tematikájú mobilszobával, virtuális valóság és ügyességi játékainkkal is vállaljuk szolgáltatásaink külsős helyszínen történő telepítését és üzemeltetését – az ország bármely területén.